Roel en Desiree: ‘Als je samen met je partner de moed kan opbrengen om de Houd Me Vast training bij Elly en Gijs te volgen, zal dit verrassend positief uitpakken. In een veilige omgeving word je met enkele andere koppels een weekend lang actief begeleid door twee bedreven EFT-trainers, die integer, respectvol, en met gepaste humor aan de hand van deze succesvolle methodiek snel tot de kern komen. In deze training geven Gijs en Elly de tools, lees verder

Johan & Willemijn: Verdieping door verbinding; prettige training en geeft verhelderende inzichten en handvatten hoe je met elkaar in verbinding staat en op elkaar kan reageren. Aanrader, leuk voor elke fase van een relatie.

Anoniem: Deze training is echt een aanrader!

Wij zijn als stel al lang samen. Sinds kort zijn onze kinderen uitgevlogen, een nieuwe fase voor ons samen.
Dat vraagt om het vinden van een nieuwe balans.
We hebben het goed samen, maar er zijn ook patronen die we graag wilden doorbreken. Ons doel was meer luchtigheid en plezier.
Heel prettig om hier een weekend lang samen bij stil te staan.
We hebben gehuild en gelachen om hoe we het samen doen en weten nu beter hoe we samen verder willen.
Elly en Gijs zijn een fijn & deskundig koppel, die ook hun eigen relatie-ervaringen deelden. Er was een fijne sfeer in de groep en de locatie was top!

Hartelijk dank!

Anoniem: Tijdens een intensieve 2,5 daagse hebben we kennis gemaakt met de methodiek van Sue Johnson, deze heeft ons geholpen om in plaats van in gedoe te blijven hangen, met elkaar de onderliggende patronen, gevoelens en verlangens te onderzoeken. Dit heeft geleid tot meer verdieping en verbinding binnen onze relatie. Elly en Gijs zijn duidelijk professionals en hebben gezorgd voor een veilige omgeving waarin je uitgenodigd werd stappen te zetten die eerder niet in beeld leken te zijn. Het feit dat zij een stel zijn en de leerstof hebben gelardeerd met dagelijkse voorbeelden uit hun eigen relatie zorgde wat ons betreft voor meerwaarde.