Cliënten zeggen:

Anoniem

De verwijdering is terug gedraaid en we luisteren weer naar elkaar. Er is uitzicht op een toekomst samen.
Elly en Gijs zijn beide zeer bekwame therapeuten en de dynamiek tussen deze 2 mensen is een voorbeeld voor hoe je met elkaar zou willen omgaan. Niet twijfelen maar doen! Ik had niets te verliezen en heb alles weer gewonnen.

Gera, 45 jaar

Ik was vastgelopen. Overspannen en had geen plezier meer in de dingen die ik deed. Uitdagende baan, drie pittige kinderen en een man die ook zijn deel aandacht claimde. Daarnaast kan ik uitstekend een relatie aangaan, mensen aan elkaar verbinden maar een relatie behouden vond ik moeilijk.
Lees verder…

Karmie, 46 jaar

Wij liepen vast in onze relatie. Vaak verschil van idee over de benadering van onze zoon die aan de coke verslaafd was. Onze relatie was al wat onstabiel en wankel en door die situatie was het niet meer te doen. Vaak ruzie en we snapten elkaar niet. De een voelde zich niet gehoord en de ander voelde zich erg alleen, niet begrepen en wanhopig. Dit leidde vaak tot heftige ruzies.
Lees verder…

Susan en Bart, 39 en 43 jaar

Ik had al een tijdje relatieproblemen waar ik zelf niet meer uitkwam. Hiervoor heb ik een aantal gesprekken alleen en daarna ook samen met mijn partner met Elly gevoerd. Elly heeft ons een hele respectvolle manier begeleid. Er was voor ons beiden ruimte was om onze gevoelens te uiten en hier was ook echte aandacht voor.
Lees verder…

Judith, 39 jaar

Al 10 jaar zag ik mijn zus vrijwel niet meer, na een conflict. Ik wilde proberen de relatie met haar te herstellen. Elly stelde voor om eerst met ons beiden afzonderlijk een gesprek te hebben zodat we ons verhaal vrijuit konden vertellen.
Lees verder…

Manager zorginstelling

Als startend teamleider een verwaarloosd team aansturen in een veranderings- proces, daar mocht ik ondersteuning bij vragen, die steun dat was Elly.

Het was fijn om in de grilligheid van het alledaagse werk een baken te hebben waar ik erkenning en bevestiging vond en voelde hoe ik in mijn kracht kwam. Het was erg waardevol om de moeilijke beladen vraagstukken te ontrafelen en aan de hand van logische modellen te vertalen naar strategie en acties.
Lees verder…

Persoonlijke coaching , Bart, facilitair manager

Ik ondervond problemen in het leiding geven van een multicultureel team CMP schoonmakers. Het bedrijf doet veel aan continu verbeteren en optimaliseren van alle taken die er uitgevoerd worden. Ook deze afdeling moest hierin mee. Het probleem was dat deze medewerkers niet eerder in het verander proces betrokken waren.
Lees verder…