Gera, 45 jaar

Waar ik voor kwam
Ik was vastgelopen. Overspannen en had geen plezier meer in de dingen die ik deed. Uitdagende baan, drie pittige kinderen en een man die ook zijn deel aandacht claimde. Daarnaast kan ik uitstekend een relatie aangaan, mensen aan elkaar verbinden maar een relatie behouden vond ik moeilijk.

Hoe verliep het…

De sessies met Elly daagden mij uit om verder na te denken. Over mijzelf, hoe ik omging met relaties zowel op het werk als binnen het gezin. Dat nadenken gebeurde bewust als ook in een soort onderstroom. Elly heeft mij inzicht gegeven in de relaties binnen mijn familie. Wat zijn je roots en wat krijg je (on)bewust mee en hoe vormt het je.

Wat was sterk aan Elly’s benadering…

Als je voor Elly kiest, dan kies je voor een directe aanpak. Soms best confronterend. Ze daagt je uit om uit je comfortzone te stappen. Deze aanpak is haar kracht en ik geloof er in, want als je niet echt met de billen bloot durft, dan kabbel je alsnog door.

Wat heb je eraan gehad…..

Elly heeft mij laten inzien dat ik best gezien mag worden. Dat ik meer ruimte voor mezelf moet creëren. Uiteindelijk heeft het me zelfbewuster gemaakt. In relaties volg ik niet meer blindelings hetgeen anderen voorschrijven, maar durf mijn mond op te trekken en anderen te laten zien waar ik voor sta. Uiteindelijk laat ik meer van mijzelf zien. En het werkt! Ik merk het aan de mensen om mijn heen. Ze blijven me leuk vinden.

‘Een investering die zich gegarandeerd terugbetaalt’.