Karmie, 46 jaar

We konden het niet meer alleen en kwamen via,via bij Elly. Elly luistert goed, analyseert en haakt in op wat op dat moment een belangrijke kwestie is en kadert dat dan ook mooi af. Beiden komen goed aan bod en beiden geeft ze telkens iets mee waar je echt wat mee kan. Er wordt dan dieper op iets in gegaan en uitgeplozen waarom je zo in een bepaalde emotie kan raken. Zo werk je samen, maar ook ieder aan een eigen stuk waar de ander dan bij is en daardoor jou ook weer beter begrijpt. Zo krijg je samen inzicht in wat er eigenlijk allemaal gebeurt in je relatie.

We snappen elkaar nu beter en hebben meer waardering en acceptatie voor elkaar. We staan opener voor elkaars gevoel en beleving.

Ook heb ik zelf meer inzicht gekregen in bepaalde dingen die ik voel en beleef , waarom en waardoor het zo is en hoe ik er beter mee om kan gaan.

Er zijn nog veel stappen te zetten, maar ik kijk er elke keer weer naar uit om naar Elly te mogen, weer wat inzicht te verkrijgen en handvatten om mee verder te gaan.