Individueel

Voor wie?

Loop je vast in je werk? Heb je last van oververmoeidheid? Voel je je eenzaam of ben je psychisch overbelast doordat het leven het je niet gemakkelijk heeft gemaakt? Ben je ongewenst kinderloos? Problemen die een impact op je hebben en waar je alleen of met hulp van je vrienden niet uitkomt.

Als je voor mij kiest, kun je erop rekenen dat ik je spiegel, confronteer, je op het verkeerde been zet, mijn humor inzet. Ik help je je op een veilige manier bloot te geven en te experimenteren met nieuwe manieren van zijn.

We starten met onderzoeken waar je in het hier en nu tegenaan loopt en wat je wens is. We verdiepen door na te gaan wat je overlevingsstrategie is, en wat maakt dat die je nu onvoldoende helpt, of wat daar onder zit, wat je moeilijk toont. Dan help ik je stappen te zetten om dat los te laten en dicht bij jezelf te blijven/komen, in wat je eigenlijk wilt of wie je van binnen bent.

Het vraagt van jou dat je bereid bent om een stap te zetten, dat je een wens tot veranderen hebt en daarmee zelf aan de slag wilt gaan.

Hoe?

Mogelijke methodes om in te zetten zijn:
Elementen uit familie-opstellingen:
In een opstelling met mensen of dingen, maken we het emotioneel/energetisch krachtenveld zichtbaar. Je gaat ontdekken dat je er meer keuze-vrijheid in hebt, dan je tot nu toe dacht.

Hierdoor kun je je eigen koers leren varen en een nieuwe balans voor jezelf en in je gezin creëren (doe jij de puntjes?) Het levert je vrijheid, zelfvertrouwen en gezelligheid op voor jezelf en/of de anderen in je gezin.

EMDR/IEMT. Brainspotting
Deze methodes hebben de reputatie snel en blijvend resultaat te bieden, bij klachten als (faal-)angst, fobie, traumas uit je jeugd of na een ongeluk, en wanneer je onverklaarbaar snel emotioneel bent. Elly heeft de Masterclass Brainspotting van David Grant gevolgd.

Hoe het werkt

De ogen worden bewogen om nieuwe verbanden in de hersenen te maken, zodat de ontstane kortsluiting omdat je de impact van een gebeurtenis niet kon verwerken, weer wordt opgeheven. Hierdoor verdwijnen of verminderen de negatieve emoties die je belemmeren. Ik werk hier stap voor stap met je naartoe, in je eigen tempo, op jouw manier.