Praktisch

Mijn uitgangspunt is begeleiding op maat. Een vuistregel is dat we in een aantal sessies (ongeveer 5) met elkaar inzicht in je/jullie problemen krijgen, en zorgen dat het minder escaleert. Om echte verandering te krijgen die blijvend is, is het vaak nodig om ongeveer een jaar lang aan het werk te zijn, bijvoorbeeld in het begin tweewekelijks en later eens per maand.

Kosten

Individueel
Intake gesprek € 130,- Vervolggesprek € 110,- Korte sessie € 75,-
Echtpaar
Intake gesprek € 190,- Vervolggesprek € 160,-

Bij twee therapeuten is het tarief dubbel.

Gezin
Intake ouders € 190,- Gezinsgesprek € 190,-
Zie verder individueel of echtpaar afhankelijk van het verloop van de therapie
Bij huisbezoek €60,- extra
Kortere of langere sessies worden aangepast in prijs.
Je betaalt geen BTW.

Let op!. Wil je ruim van te voren een afspraak afzeggen of wijzigen, per e-mail of per sms. Als dat 24 uur of minder van te voren gebeurt, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Betaling: binnen een dag na de sessie, betaling via iDEAL. Wij e-mailen de factuur om zelf (digitaal) te declareren.
Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.
Afhankelijk van de problematiek en je aanvullende verzekering kun je declareren bij je ziektekostenverzekering. Meestal betekent dit dat er nog een bijdrage per gesprek voor eigen rekening komt. Het is je eigen verantwoordelijkheid om hier inzicht in te houden.

Privacy

Lees hier ons privacy statement. Ik werk met geheimhouding. Er is een uitzondering: mocht je of iemand in je omgeving in een onveilige situatie geraken, dan zal ik hiervan anderen op de hoogte brengen, dat vraagt mijn professioneel handelen. Daarvan zul je dan op de hoogte gesteld worden. Als er afstemming plaatsvindt met anderen, gebeurt dat in overleg/ op verzoek van de cliënt. Normaal gesproken stel ik de huisarts op de hoogte van het verloop van de behandeling, graag hoor ik het op tijd als je dat niet wenst.

Samenwerking

Bij meer ingewikkelde problematiek zoek ik graag de samenwerking op met deze gespecialiseerde GGZ instelling; Caretochange in Amsterdam, Hilversum en Zeist. Ik ben daar 1 dag per week aan verbonden als systeemtherapeut

Tarieven zakelijke coaching

Zakelijke coaching is ook mogelijk, voor zelfstandigen of in een traject waarin de opdrachtgever de kosten vergoedt. In dat geval maak ik na de intake een offerte met de beoogde doelen, geschatte tijdsinvestering en kosten.

Kwaliteitswaarborg

Ingeschreven als relatie- en gezinstherapeut en pedagoog bij:
het NVPA, het Nederlandse Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen.

Heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Elly. Ik zal altijd proberen om er samen met je uit te komen. Als dit niet lukt kun je terecht bij scag.nl, in deze folder staat informatie over de werkwijze bij klachten. SCAG zorgt voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Inschrijfnummer SCAG is 16209.

Ook sta ik geregistreerd als registertherapeut RBCZ onder nummer 204630R. Eventuele geschillen over de behandeling worden beoordeeld door de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Klik hier voor informatie.
Deelnemer aan de ethische commissie van Phoenix opleidingen. Klik hier.

Zorgverlener AGB-code: 94/010457
Praktijkcode AGB 94/058545
NVPA-code: 101033
KVK: 54316863
IBAN: NL84KNAB0257607986