Skip to main content

Begeleiding op maat

Wij bieden begeleiding op maat. Een vuistregel is dat we in een aantal sessies (ongeveer zeven) met elkaar inzicht in je/jullie problemen krijgen, en zorgen dat het minder escaleert.  Je leert wat je kunt doen. Dat geeft opluchting en soms kun je daar prima – een tijd- mee verder. Om echte verandering te krijgen die blijvend is, is het vaak nodig om ongeveer een jaar lang aan het werk te zijn, bijvoorbeeld in het begin tweewekelijks en later eens per maand. Dan lukt het om ook de onderliggende pijnlijke ervaringen te verwerken en elkaar weer open en nieuwsgierig te benaderen. Dit geldt voor relatie, individu en gezin…

Het is een flinke investering en dat kan niet altijd. Voor relaties: de HoudMevastraining biedt in 20 uur therapie tijd veel en is daardoor het goedkoopst! Een alternatief is hulp vragen via je huisarts: de POH van de huisarts of wellicht een doorverwijzing naar de GGZ.

Tarieven

HoudMeVast Training

Per persoon €615,-
Incl. 2 overnachtingen

Individueel

Intake gesprek €130,-
Vervolggesprek €110,-
Korte sessie €75,-

Echtpaar

Intake gesprek € 190,-
Vervolggesprek € 160,-

Gezin

Intake ouders € 190,-
Gezinsgesprek € 190,-

Kwaliteitswaarborg

Wij zijn geschoold in EFT als gevorderd therapeut en als EFIT gevorderd therapeut. We volgen ook super- en intervisie.Elly is ook DDP2 geschoold en als hechtingsgericht gezinstherapeut geschoold. Leden van het NVPA vallen onder geaccrediteerde scholingsverplichting. We hebben inmiddels rond vijftien jaar ervaring in het vak.

Zakelijke coaching

Je kunt ons ook vragen om sparrings gesprekken, coaching gesprekken, een team te begeleiden of andere vragen in je organisatie of voor jezelf. We maken dan een contract vanuit Buro Woudpartners, zie deze link: http://www.woudpartners.nl

Registratie en klachtrecht

Ingeschreven als relatie- en gezinstherapeut en pedagoog bij:
het NVPA, het Nederlandse Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen. Heb je een klacht? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Elly. Ik zal altijd proberen om er samen met je uit te komen. Als dit niet lukt kun je terecht bij scag.nl, in deze folder staat informatie over de werkwijze bij klachten. SCAG zorgt voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Inschrijfnummer SCAG is 16209. Ook sta ik geregistreerd als registertherapeut  Eventuele geschillen over de behandeling worden beoordeeld door de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Klik hier voor informatie.

Zorgverlener AGB-code: 90116170 en 94010457
Praktijkcode AGB 94058545
NVPA-code: 101033
RBCZ Registertherapeut: 204630
Prestatiecode: 9037
KVK: 54316863
IBAN: NL84KNAB0257607986

Wij werken volgens de beroepscode NVPA, als je meer wilt lezen hierover, klik hier. en daarnaast volgen wij de beroepscode RBCZ, als je meer wilt lezen hierover, klik hier.

Privacy en geheimhouding

Lees hier ons privacy statement. We werken met geheimhouding. Er is een uitzondering: mocht jij of iemand in je omgeving in een onveilige situatie geraken, dan zullen wij hiervan anderen op de hoogte brengen, dat vraagt ons professioneel handelen. Daarvan zul je dan op de hoogte gesteld worden. Als er afstemming plaatsvindt met anderen, gebeurt dat in overleg/ of op verzoek van jou als cliënt. We werken met de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Als je wilt weten, hoe wij dat doen, lees hier het protocol.

Samenwerkingspartners

Bij meer ingewikkelde problematiek zoek ik graag de samenwerking op met deze gespecialiseerde GGZ instelling; Caretochange in Amsterdam, Hilversum en Zeist. Ik ben daar 1 dag per week aan verbonden als systeemtherapeut

Veel gestelde vragen

Hoe snel kunnen wij een afspraak maken?

Over het algemeen kun je bij ons binnen vier weken aan de slag.

Werken jullie ook s‘avonds?

Incidenteel werkt Gijs met starttijd rond 19.30. Elly heeft laatste startijd 17.00 uur

Hoe lang duren de sessies?

Onze sessies lopen tussen 1 en 1,5 uur.

Hoe kan ik afzeggen?

Let op! Wil je ruim van tevoren een afspraak afzeggen of wijzigen, per e-mail of WhatsApp. Als dat 48 uur of minder van tevoren gebeurt, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Omzetten naar Zoom afspraak of dat 1 van de 2 komt, kan ook. Overleg even met ons!

Hoe werkt het met betalen?

Betaling: dezelfde dag, na ontvangst factuur, betaling via iDEAL of per bankoverschrijving. Wij e-mailen de factuur om zelf (digitaal) te declareren.

Wat wordt er vergoed vanuit de verzekeraar?

Afhankelijk van de problematiek en je aanvullende verzekering kun je declareren bij je ziektekostenverzekering. Meestal betekent dit dat er nog een bijdrage per gesprek voor eigen rekening komt. Het is je eigen verantwoordelijkheid om hier inzicht in te houden.

Klik hier voor een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar.

Werken jullie naast live sessies in de praktijk ook met videobellen?

In de coronatijd hebben wij ontdekt dat werken met videobellen (Zoom) een krachtige manier van gesprekken voeren oplevert. Jullie kunnen dan ervaren hoe het is om (veilige)relatiegesprekken te voeren in je eigen woonomgeving. Het kan ook zijn dat jullie een tijd verder weg wonen en dan is videobellen een fijn alternatief

Heeft u een vraag?

Bij ons kun je rekenen op een heldere, directe en invoelende manier van begeleiden, als wachten niet meer kan.

We beantwoorden je mails of appje op werkdagen. We hebben plaats binnen vier weken, soms eerder.

We horen graag van je!

Mail ons
× Kan ik je ergens mee helpen?